Keine Inhalte/Widgets in dieser Seitenleiste vorhanden.

Coronavirus og vedvarende energi er blandt udløserne af enorme udbytter for indehavere af visse aktier i år.

Bitcoin (BTC) har imponeret investorer med rekordhøjde og årlige afkast på over 200% – men der er aktier, der stadig slår det.

Fra og med 22. december viser markedsdata, at ikke færre end fem selskabers aktier har givet investorerne bedre belønning end en Bitcoin-position siden starten af 2020.

Peloton Interactive Inc.

Først at sætte sig mod Bitcoin og vinde er en usandsynlig succeshistorie – producent af fitnessudstyr Peloton Interactive.

Med 384% årligt afkast har $ PTON leveret betydeligt tak (sandsynligvis) til lockdown, der tvinger forbrugerne til at træne hjemme i stedet for i gymnastiksalen eller udenfor. Virksomheden tilbyder også online fitnessklasser i et nik til det samme marked.

Peloton forbliver dog lille sammenlignet med Bitcoin samlet set med en markedsværdi på $ 42,4 mia.

Moderna Inc.

En anden spiller, der drager stor fordel af COVID-19, er den bioteknologiske tunge vægt Moderna, et af de virksomheder, der udvikler en vaccine mod coronavirus.

Da sit produkt allerede er rullet ud i slutningen af ​​december 2020, er Moderna fremstået som en af ​​frontløberne, når det kommer til vaccination i USA.

Ikke overraskende har dets aktie reageret in natura med årlige afkast på 619%, hvilket giver virksomheden en markedsværdi på $ 54,7 mia.

Zoom Video Communications Inc.

Zoom er allerede et kendt navn i år og eksploderede som det valgte medium til at genskabe kontormiljøer online i 2020.

På trods af kontroverser omkring hacks og modtagelighed for nedetid, har Zoom’s software gjort det muligt for den at få et kæmpe markedskapital på 116 milliarder dollars og et årligt lagerafkast på 495%.

Skulle en vaccine give regeringerne tillid til at lade fysiske kontorer fungere som normalt, kan efterspørgslen efter software fra hjemmekonference meget godt falde.

Enphase Energy Inc.

I en af ​​to poster, der ikke er strengt bundet til virussen, har Enphase Energy, et firma til forvaltning af vedvarende energi, opnået store gevinster i år.

Virksomheden er stadig lille med en markedsværdi på kun $ 21 mia., Men i formative 12 måneder har aktien leveret afkast på næsten 490%.

Ligesom den bedst mulige bestand i 2020 (se nedenfor) udgør ren energi en populær markedssektor, som kun er klar til at ekspandere på trods af spørgsmål om, hvor langt vedvarende energi kan gå i at erstatte fossile brændstoffer i hele den globale økonomi.

Denne måned lancerede Apple medstifter Steve Wozniak endda en energibesparelsesvirksomhed med sit eget symbol, WOZX.

Tesla Inc.

Det kommer ikke som nogen overraskelse, men Tesla er årets langt bedst mulige aktie og trækker ethvert forslag om en boble måned ind, måned ud.

Tallene er svimlende – 850% år-til-dato afkast, en markedsværdi på næsten 620 milliarder dollars og senest en adgang til S&P 500.

Sammenlignet med Bitcoins 218% ser $ TSLA ud som en enhjørning, der aldrig er set før, men prissat i BTC, ser aktien bestemt mindre parabolsk ud.

Elon Musk, dets administrerende direktør, fortsætter i mellemtiden med at flirte med Bitcoin på sociale medier og udløser vilde spekulationer om en potentiel buy-in eller aktiekonvertering.

At zoome ud, og Bitcoin er stadig det mest effektive aktiv i årtiet. Selv i starten af året med BTC / USD på $ 7.200 var dets overherredømme som en investering ubestridt.

Von admin