Keine Inhalte/Widgets in dieser Seitenleiste vorhanden.

Weiss Ratings-analytikere spår en trillion dollar aktivmigrasjon bort fra obligasjoner og inn i Bitcoin og gull.

I et nytt innlegg om makroøkonomien sier Juan Villaverde og Bruce Ng at obligasjoner har mistet glansen i finansmarkedene.

Som regel har institusjonelle investorer tradisjonelt tildelt 30% av porteføljen til obligasjoner som en sikring mot vanvittige markedsfall, men ettersom det økonomiske landskapet har skiftet, sier Villaverde og Ng at denne strategien er tydelig utdatert.

“… hekken fungerer ikke lenger. Det er fordi flere tiår med hypervekst i verdens gjeldsmarkeder.

Det pluss massivt pengetrykk for å forhindre at de kollapser … har forandret det økonomiske landskapet totalt.

Etter inflasjon er obligasjonsrentene nær (eller under) null – og vil fortsette å være i overskuelig fremtid. Selv før inflasjonen er trukket, er rentene allerede nær null eller negative. Som et resultat er den klassiske obligasjonssikringen nå brutt. ”

Analytikerne fremhever svikt i obligasjoner for å støtte opp selskapets eiendeler under Covid-19-dumpingen denne våren. Mens de hadde en liten pumpe under markedskrasj, utgjorde gevinsten bare en tredjedel av fallet som S&P 500 tok.

Etter hvert som nytteverdien tilsynelatende avtar, forventer analytikerne i det minste en brøkdel av midler som tradisjonelt er tildelt obligasjoner for å skifte til Bitcoin og gull.

“Mens vi skriver, sitter omtrent 30 billioner dollar i statsobligasjoner. Anta at 10% av det beløpet finner veien til gull og Bitcoin. Det går ut til en eksodus på $ 3 billioner. Og hvis det er jevnt fordelt, vil vi ende opp med …

Andre markedsanalytikere er enige i parets funn. Preston Pysh forteller sine 120.000 Twitter-følgere at de som tror at den viktigste Bitcoin-fortellingen for øyeblikket er at den erstatter gull, har fått alt galt.

Messari, en kryptovaluta data- og forskningsleverandør, har verdsatt Coinbase til nær 30 milliarder dollar. Dette kommer etter at den San Francisco-baserte kryptobørsen arkiverte alle nødvendige dokumenter for en børsnotering til U.S. Securities and Exchange Commission (SEC).
Coinbase bekrefter SEC-registrering

Kryptobørsen kunngjorde i en 17. desember-tweet og et tilhørende blogginnlegg som lyder:

„Coinbase Global, Inc. kunngjorde i dag at de konfidensielt har levert et utkast til registreringserklæring på skjema S-1 med Securities and Exchange Commission (“ SEC „). Form S-1 forventes å tre i kraft etter at SEC har fullført vurderingsprosessen, underlagt markeds- og andre forhold. ”

I tweetet indikerer Coinbase tydelig at firmaet er innstilt på å fullføre et børsintroduksjon (IPO) underlagt regulatorisk gjennomgang.

Spekulasjoner om en børsnotering fra Coinbase har virvlet i flere måneder siden juli i år. Da ryktes det at Coinbase vurderer en børsnotering og allerede hadde alvorlige diskusjoner med advokatfirmaer og forskjellige investeringsbanker, men ikke hadde arkivert noen papirer til SEC.

Selv om Coinbase ikke har avslørt en spesifikk dato, bekrefter den siste oppdateringen ryktene og antyder at børsen kan bli offentlig snart.

Messari merker Coinbases verdsettelse til 28 milliarder dollar

Da Coinbase gjør seg klar for et offentlig tilbud, estimerer Messari børsens nåværende verdsettelse til 28 milliarder dollar. Forskningsfirmaet analyserte ulike aspekter av Coinbase, inkludert handelsvolum, debetkort og eiendeler under varetekt for å komme til denne ballpark-figuren.

I oktober 2018 ble Coinbase verdsatt til 8 milliarder dollar etter en innsamlingsrunde. Messari mener imidlertid at selskapet nå har en verdivurdering på 28 milliarder dollar. Uansett vil det være en stor børsnotering, og det vil tillate at flere institusjonelle og private investorer får eksponering for kryptovalutaer.

En strateg ved Messari bemerket at en børsnotering ikke bare vil være til fordel for Coinbase, men også kryptoindustrien generelt:

„Denne oppføringen er viktig selv for Token-verdivurderinger, da Coinbase vil gi et verdsettingsanker – ikke bare for fremtidige aksjelister – men også for krypto-native exchange tokens.“

Perfekt timing?

Coinbases innlevering med SEC er spesielt bemerkelsesverdig fordi det kommer på et veldig interessant tidspunkt i kryptorommet. I utgangspunktet kunngjorde børsen registreringen bare en dag etter at verdens eldste kryptovaluta hoppet forbi $ 20 000-marken for første gang i historien.

Messari verdsetter Coinbase på nesten $ 30 milliarder når Bitcoin-børsen forbereder seg til å bli offisielt offentlig

 

Bitcoins meteoriske vekst har trukket mye oppmerksomhet fra vanlige medier over hele verden og hele finansverdenen. Og dermed,

Von admin