Keine Inhalte/Widgets in dieser Seitenleiste vorhanden.

NBA Top Shot NFT-salg overgår CryptoKitties

  • NBA Top Shot er en NFT basert på spillets høydepunkter.
  • Det har raked inn $ 31,8 millioner i løpet av livet.
  • Nylig salg har resultert i at den har overtatt CryptoKitties i salg.

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.

Dapper Labs ‚NBA Top Shot har blitt den mest solgte NFT, og overgår CryptoKitties med et salg på $ 31,8 millioner.

NBA Top Shot, en samling av NFT-baserte Bitcoin Era høydepunkter skapt av CryptoKitties-utvikleren Dapper Labs, har blitt det mest solgte samleobjektet etter salgsvolum.

Det nye vanlige NFT-økosystemet har overgått de svært populære CryptoKitties etter å ha truffet salgstall på fem sifre. Det registrerte totalt 3,2 millioner dollar i salg i løpet av det siste døgnet, noe som oversteg andre NFT-er.

Først kunngjort i 2019, ble NBA Top Shot opprettet av Dapper Labs i samarbeid med NBA. Selv om NBA eier rettighetene til høydepunktene, får kjøpere en begrenset utgave av den som kan handles eller samles inn. Det har samlet inn 31,9 millioner dollar, sammenlignet med CryptoKitties ’29 millioner dollar.

For tiden er det mest verdifulle høydepunktet det til en LeBron James dunk, som er festet til $ 47.500. Høydepunktet ble kjøpt av SnapBack Sports-grunnlegger Jack Settleman som snakket om det på YouTube. Omtrent fem salg toppet $ 20 000 i verdi, hvorav tre relatert til LeBron James.

NFT-ene viser seg å være veldig lønnsomme for samlere, hvorav noen har gitt 10 ganger avkastning på flere måneder.

Når vi snakker om verdien av disse samleobjektene, sier Roham Gharegozlou, administrerende direktør for Dapper Labs,

“Det er gutter som kjøper handelskort, og de tar aldri varetekt for kortene før de setter dem i hvelv … det er folk som kjøper aksjekort på nettsteder som Starstock, uten å se kortet. Dette er det samme konseptet. ”

Den eksponentielle veksten av NFT-er, rørende kunst også

NFT og digital kunst har vært nest eneste etter DeFi når det gjelder vekst.

Flere plattformer har blitt lansert det siste året, inkludert Gemini-støttet Nifty Gateway. Nifty og Rari Capital har begge vært i sentrum for noen fenomenale salg, og har satt NFT-er i søkelyset.

Punk 2890 kjøpt for 605 ETH ($ 761.888,57 USD) av 0x24c5eb fra 0x6611fe. https://t.co/p5IvIq3MnB #cryptopunks #ethereum pic.twitter.com/xq8Cl2imKV
– CryptoPunks Bot (@cryptopunksbot) 23. januar 2021

Etter NBA Top Shot er CryptoPunks og Axie Infinity. Et CryptoPunks-kunstverk fikk overskriftene i går da det solgte for over $ 700 000, og ble en av de dyreste NFT-ene til dags dato.

Kunstverk basert på Rick og Morty, designet av showets skaper Justin Roiland, solgte også for $ 150.000 på Nifty. Selv om det ikke er det dyreste kunstverket som noensinne er solgt, er det absolutt et av de mest profilerte.

Von admin