Keine Inhalte/Widgets in dieser Seitenleiste vorhanden.

DataDash oprichter en Bitcoin-analist Nicholas Merten zegt dat een nieuwe crypto-activum klaar is om de volgende gedecentraliseerde financiële (DeFi) eenhoorn te worden die uitbarst.

Merten zegt dat hij groots inzet op Ampleforth (AMPL) omdat hij gelooft dat de munt relatief ondergewaardeerd is. De cryptostrateeg benadrukt dat AMPL al een correctie van bijna 80% heeft ondergaan in termen van marktkapitalisatie.

Merten zegt dat de pullback AMPL in een positie heeft gebracht om zijn stiercyclus opnieuw te starten aangezien de DeFi-activa bullish signalen knipperen.

Op basis van de grafiek van Merten kan de marktkapitalisatie van de munt de komende maanden met meer dan 430% exploderen.

Voldoende biljetten zelf als een „adaptief base-money.“ Volgens Merten, past het aantal AMPL in omloop zich aan op basis van de vraag.

„Het saldo van Ample kan toenemen of afnemen en het maakt gebruik van een zeer gelijkaardig soort mechanisme dat sommigen misschien kennen met betrekking tot Bitcoin Loophole… In dit geval, als de prijs stijgt, verhogen ze het totale aanbod in het netwerk en samen met dat, als je een daling van de prijs ziet, in dit geval, daalt het totale aanbod ook.

Het wordt verondersteld te zorgen voor [de] druk om het aanbod op de markt te beperken en vice versa. Als de prijs stijgt, heb je meer munten op de markt. Mensen zijn eigenlijk, zoals ze het houden, niet alleen is de prijs gaat omhoog, misschien boven de pin, maar samen met dat, krijgen ze extra munten. In dit geval is er een druk om te verkopen.“

Volgens de website van de munt kan Ampleforth als onderpand dienen in DeFi-toepassingen vanwege de unieke marktdynamiek. De elasticiteit van het aanbod van de munt zorgt ervoor dat de waarde van alles wat in AMPL is uitgedrukt, zoals schulden en contracten, stabiel blijft ondanks de stijging en daling van de vraag.

Von admin